Infopol




La data de 02 mai, ora 23.45 poliţiştii din Focşani au prins în flagrant un grup de 3 tineri care au spart o boxă situată la parterul unui imobil de pe str.Răizboieni nr.12. De aici tinerii au sustras mai multe bunuri alimentare şi de uz casnic, în valoare totală de 1400 lei. Suspecţilor, identificaţi ca C. L. de 16 ani, C. B. de 15 ani şi B. ROBERT ALEXANDRU, de 20 ani, toţi din localitate le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat persoanei vătamate. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 02 mai ora 23.45 pe str.Cuza – Vodă din municipiul Focşani, D. BOGDAN de 18 ani din comuna Vânători a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Dacia sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testării a rezultat 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânarului i-a fost reţinut permisul de conducere, i-a fost intocmit dosar penal şi i-au fost recoltate probe biologice.

La data de 03 mai ora 19.15, în comuna Slobozia Bradului, pe un drum comunal, I. Gheorghe Irinel de 25 ani din localitate, în timp ce conducea autotuilitara marca Dacia a accidentat grav pe minorul C. D. de 5 ani care, nesupravegheat de părinţi, s-a agăţat de oblonul lateral dreapta, după care a căzut sub autoutilitară. Minorul a fost calcat pe picior de o roată a autoturismului si a necesitat internarea. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 03 mai ora 12.30, poliţiştii din Jaristea l-au depistat pe raza de competenţă pe B. PETRU de 46 ani, din municipiul Satu Mare, iar cu ocazia verificarilor efectuate in bazele de date s-a stabilit ca acesta figureaza ca fiind urmarit in baza Disp. IGPR 170539/19.01.2010, intrucat poseda mandat de executarea pedepsei cu inchisoarea nr. 2000 emis de Judecatoria Focsani la 28.12.2009, in baza sentintei penale nr. 1824 din 08.12.2009 a Judecatoriei Focsani. Bărbatul a fost depus la penitenciarul Focsani unde urmeaza sa execute o pedeapsa privativa de libertate de 2 ani.

La data de 03 mai a.c., ora 22.10, poliţiştii din Focşani au fost sesizati despre faptul că C. SERGIU VALENTIN, de 61 ani, din Bucureşti, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al unui imobil. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că acesta era administrator al unei societăţi comerciale şi în ultima perioada, ca urmare a problemelor cu care se confrunta societatea, precum şi a celor familiale, prezenta tulburări de comportament, iar în seara zilei de 03 mai a.c a intrat în toaleta de la etajul 3, a escaladat fereastra şi s-a aruncat în gol, decedând în urma impactului cu solul. În cauză a fost întocmit dosar penal, cadavrul fiind depus la Morga S.M.L. Vrancea pentru necropsiere, în funcţie de rezultatul căreia se vor dispune măsurile legale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu